Cuban Benelux

Distributie

Cuban Benelux voor al uw transport

Het vervoeren van goederen kan een hoop tijd in beslag nemen. Buiten dat hebt u ook de juiste middelen nodig om te kunnen vervoeren. Wij van Cuban Benelux zijn er voor al uw transport. Wij zorgen er te allen tijde voor dat uw producten netjes op tijd bezorgd worden. Wij zijn dan ook een zeer betrouwbare partner als het gaat om transport.

Heeft u meerdere klanten, verkooppunten of leveranciers waar u goederen moet laden en/of leveren binnen éénzelfde dag (of nacht)? Ook voor éénmalige of regelmatige distributie opdrachten kan u bij ons terecht.

Auto onderdelen, drukwerk, interne post en documenten, labostalen, fruitmanden,… alles is mogelijk! Wij nemen bestaande distributieroutes van u over of werken er in samenspraak nieuwe uit. Wij doen hiervoor beroep op onze professionele planning software.

Ook het thuisleveren van bv. kerstpakketten aan uw personeel of ontbijtmanden aan uw klanten behoord tot de mogelijkheden.

Logistieke oplossingen om uw bedrijf te helpen

Logistieke oplossingen om uw bedrijf te helpen

Vanuit Antwerpen naar heel Europa.

Cuban Benelux is toegewijd aan het leveren van een voordelige verzendservice in Europa. We helpen bedrijven, maar ook particulieren, met het vervoeren van belangrijk papierwerk, en pakketten om aan hun verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen.