Cuban Benelux

Nationaal & Internationaal

Wij zijn er voor al uw Nationaal & internationaal vervoer

Wilt u producten internationaal vervoeren maar heeft u hier zelf niet de middelen voor? Dan zijn wij van Cuban Benelux er graag voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u bij al uw Nationaal & internationale transport helpen. Wij hebben al veel bedrijven geholpen, dit heeft geresulteerd in veel tevreden klanten. Wij zorgen er altijd voor dat uw goederen op tijd zullen arriveren.

Heeft u een zending voor een Europese klant dat met spoed geleverd dient te worden? Of misschien moet er dringend iets opgehaald worden ergens in Europa? Wij bezorgen uw zending of halen ze zo snel mogelijk op overal binnen Europa. Dit altijd rechtstreeks en zonder tussenstops.

Onze eigen koeriers halen de goederen op en rijden vervolgens door naar de plek van bestemming. Wij geven uw goederen nooit uit handen aan andere partijen. Zo zijn ze altijd veilig en bent u altijd zeker van de snelst mogelijke levertijd via de weg! U behoudt daardoor ook de volledige controle over uw zending. Wij kunnen u te allen tijde zeggen waar uw zending zich bevindt en wanneer deze op de plaats van bestemming zal zijn.

Nationaal netwerk met 3 startplaatsen

Onze koeriers zijn over heel het land actief en met het openen van nieuwe startplaatsen breiden we ons netwerk verder uit. Momenteel beschikt Cuban Benelux bv over 3 startplaatsen verspreid over heel Belgiƫ waardoor we uw goederen nog sneller kunnen ophalen. Wanneer de startplaats dichter bij de plaats van ophaling ligt, kan u bovendien een mooi financieel voordeel doen. Uiteraard verzorgen wij vanuit deze startplaatsen ook uw internationale opdrachten met ophaling(en) en/of levering(en) in het buitenland.

Moet het extra snel gaan? Er moet iets opgehaald worden ergens in Europa en u kan niet wachten tot onze koerier vanuit Belgiƫ ter plaatse is? Dan kunnen wij ook ons netwerk van Europese partners aanspreken. Wij contacteren dan een partner in de buurt van het ophaaladres zodat de zending nog sneller opgehaald en geleverd kan worden.

Nationaal & Internationaal vervoer en goede communicatie

Als u ervoor kiest om uw goederen nationaal & internationaal door ons te laten vervoeren, dan maakt u een goede keuze. De reden? Wij zorgen er altijd voor dat uw goederen op tijd arriveren. Buiten dat doen wij dit altijd op een veilige manier. Wij gaan zorgvuldig met uw producten om. Een ander punt dat wij erg belangrijk vinden is communicatie, wij houden u dan ook te allen tijde goed op de hoogte. Wij werken met een team vol met gepassioneerde en hard werkende mensen. Wij brengen elke opdracht dan ook altijd tot een goed einde. Onze mensen behandelen uw producten erg goed. Mocht u interesse hebben in onze diensten, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Voor vragen kunt u ook bij ons terecht. Wij zullen u dan zo goed mogelijk te woord staan.

Logistieke oplossingen om uw bedrijf te helpen

Logistieke oplossingen om uw bedrijf te helpen

Vanuit Antwerpen naar heel Europa.

Cuban Benelux is toegewijd aan het leveren van een voordelige verzendservice in Europa. We helpen bedrijven, maar ook particulieren, met het vervoeren van belangrijk papierwerk, en pakketten om aan hun verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen.